Jelenlegi hely

A céges csapatépítő tréningek előnyei

Hibaüzenet

  • Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /home/borzsong/public_html/includes/file.phar.inc).
  • Deprecated function: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` include_once() függvényben (/home/borzsong/public_html/includes/bootstrap.inc 1387 sor).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters drupal_get_feeds() függvényben (/home/borzsong/public_html/includes/common.inc 394 sor).

https://www.autosexpediciok.hu/Ahhoz, hogy egy munkahelyen igazán jó legyen a hangulat, szükség van arra, hogy a dolgozók megismerjék egymást, és jó viszonyt alakítsanak ki egymás között. Ezt azonban a munkahelyen gyakran nehéz kialakítani, mert a dolgozók a munkával vannak elfoglalva, nem az ismerkedéssel, barátkozással. Pont emiatt szerveznek a cégek gyakran pl. személyes csapatépítőket vagy autós expedíciókat.

A csapatépítők egyik legnagyobb előnye, hogy a dolgozók a munkaidőn kívül töltenek el időt egymással, általában valamilyen szórakoztató tevékenység vagy kikapcsolódás alkalmával. Ilyenkor nem kell a munkával foglalkozni, hanem a dolgozók megismerhetik egymást „civilben” is. Ez különösen nagy előnyt jelent a mai világban, amikor egyre jobban elterjed az otthonról történő munkavégzés, vagyis a home office. Akár az is előfordulhat, hogy egyes munkatársak egyáltalán nem is találkoznak így élőben egy csapatépítő rendezvény nélkül.

A kapcsolatok javulásának köszönhetően sokkal jobb lesz a kommunikáció, ami mind a munkahelyi hangulathoz, mind a csoportos problémamegoldáshoz jelentősen hozzá fog járulni. Ha jó a hangulat és ha segítenek egymásnak a dolgozók, akkor szívesebben fognak munkába járni, és így a teljesítményük is javulni fog.

Ha úgy látják a dolgozók, hogy nem csak munkaidőben fontosak a munkáltatójuknak, hanem plusz kikapcsolódási lehetőségeket is szerveznek nekik, akkor motiváltabbak lesznek. A megfelelő motiváció nagyon fontos a munkahelyi teljesítmény szempontjából.

Back to top