Jelenlegi hely

Céges dokumentumok beszerzése az internet segítségével

Hibaüzenet

  • Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /home/borzsong/public_html/includes/file.phar.inc).
  • Deprecated function: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` include_once() függvényben (/home/borzsong/public_html/includes/bootstrap.inc 1387 sor).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters drupal_get_feeds() függvényben (/home/borzsong/public_html/includes/common.inc 394 sor).

Céges dokumentumok beszerzése az internet segítségévelMa már minden eddiginél könnyebb céges ügyeket intézni, köszönhetően az internetnek. Az interneten a céges ügyek intézése mellett ma már a céges dokumentumok beszerzése is a lehető legkönnyebb, leggyorsabb. Cikkünkben összegyűjtöttünk néhány dokumentum típust, amire gyakran szükség lehet, és egyszerűen be tudod azokat szerezni.

Hiteles cégkivonat

A hiteles cégkivonat olyan papír alapú vagy elektronikus dokumentum, amely a cégjegyzék aktuális adatait tartalmazza. Általában egy cég adatainak ellenőrzésére szolgál, de a hitelesítésnek köszönhetően számos hivatalos ügyintézésre is megfelelő.

Közhiteles cégkivonat

A közhiteles cégkivonat már egy fokkal magasabb szintű hitelesítést jelent, ez azonban azt is jelenti, hogy mindenképpen papír alapon fog érkezni, lepecsételt és aláírt formában. Igénylése ettől függetlenül online történhet, és akár a következő munkanapon már ki is szállítják a közhiteles cégkivonatot.

Apostille cégkivonat

Az apostille cégkivonat hasonló a közhiteles cégkivonathoz, mindenképpen papír alapon érkezik, azonban a közhiteles cégkivonathoz képest felülhitelesítést tartalmaz.

Hiteles és közhiteles cégmásolat

Ezek a dokumentumok hasonlók, mint a hiteles és közhiteles cégkivonatok, a különbség, hogy a cégmásolat nem csak a hatályos adatokat tartalmazza, hanem a cégjegyzékből törölt információk is benne vannak. A hitelesítési fokok megegyeznek a cégkivonatnál bemutatottakkal.

Névjegy

A névjegy tartalmazza a cég nevét, címét, statisztikai számjelét és az aktuális bankszámlaszámait is.

Back to top