Jelenlegi hely

Meguntad a szemüveget? Ezek a lehetőségeid vannak

Hibaüzenet

  • Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /home/borzsong/public_html/includes/file.phar.inc).
  • Deprecated function: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` include_once() függvényben (/home/borzsong/public_html/includes/bootstrap.inc 1387 sor).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters drupal_get_feeds() függvényben (/home/borzsong/public_html/includes/common.inc 394 sor).

Meguntad a szemüveget? Ezek a lehetőségeid vannakRengetegen vannak, akiknek szemüveget kell viselniük ahhoz, hogy jól lássanak. A szemüveg tehát egy nagyon jó eszköz, de viselése kellemetlenségekkel, kényelmetlenségekkel jár. Nem véletlenül vannak sokan, akik alternatív megoldásukat keresnek, amivel kiválthatják a szemüveget és a viselésével járó problémákat.

Legtöbben a kontaktlencsét választják, nem véletlenül. Egyszerűen beszerezhető, ára a szemüvegnél drágább, de általában megfizethető, viselése pedig sokkal kényelmesebb. Szemüvegre szükség van kontaktlencse mellett is, mert a lencséket nem lehet mindig viselni, általában maximum reggeltől estig, és amúgy sem árt, ha a szemek pihennek egy kicsit. Van még egy probléma a kontaktlencsével, hogy naponta be kell rakni és ki kell venni, és nem mindenki szeret a szemében nyúlkálni nap mint nap.

Van a kontaktlencsénél is jobb megoldás, mégpedig a lézeres szemműtét. A lézeres szemműtét ára magasabb, mint a szemüveg vagy a kontaktlencse ár, de hosszú távon megtérül a befektetés anyagilag is és egyéb szempontból is. Nem kell többet szemüvegre, havonta kontaktlencsére költeni, és használni sem kell ilyen eszközöket a szemműtét után, hanem segédeszköz nélkül lehet kiválóan látni. Bátran lehet sportolni, úszni, mozogni a szemműtétet követően, és számos egyéb olyan tevékenységet végezni, melyek szemüvegben vagy kontaktlencsében lehetetlenek vagy kényelmetlenek.

Back to top