Jelenlegi hely

Miért éri meg egy klímára beruházni?

Hibaüzenet

  • Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /home/borzsong/public_html/includes/file.phar.inc).
  • Deprecated function: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` include_once() függvényben (/home/borzsong/public_html/includes/bootstrap.inc 1387 sor).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters drupal_get_feeds() függvényben (/home/borzsong/public_html/includes/common.inc 394 sor).

Miért éri meg egy klímára beruházni?Az egyre nagyobb melegeknek és a különböző támogatásoknak köszönhetően egyre többen vannak, akik klímát szereltetnek otthonukba. Nem olcsó egy készülék beszerzése és beszereltetése, de mégis gyakran megéri a klíma vásárlás. Mutatjuk, hogy milyen érvek szólnak mellette.

A legfőbb cél természetesen a nyári forróságban otthonunk hűtése, amire a klíma az egyik, ha nem a legjobb megoldás. Amikor a szabad ég alatt heteken keresztül folyamatosan 35 fok van, akkor néhány nap után általában a ház, lakás is átmelegszik annyira, hogy gyakran egy helyben ülni is meleg van. Egy klíma segítségével azonban könnyedén elviselhető szinten lehet tartani a benti hőmérsékletet.

A klímák azonban nem csak hűtésre, hanem adott esetben fűtésre is használhatók. Egy klímával ugyan nem lehet kiváltani egy ház teljes fűtési rendszerét, de a tavaszi és az őszi hidegebb napokon, éjszakákon kiválóan alkalmas arra, hogy egy kis meleget csináljon otthonodban. Ha pedig kifejezetten fűtésre is szeretnél klímát, akkor akár a teljes fűtés is megoldható ilyen rendszerrel.

A modern klímák akár a benti levegő tisztítására, szűrésére is alkalmasak. Ez azt jelenti, hogy ahogy a klíma forgatja és hűti a levegőt, úgy egy speciális szűrővel meg is szűri azt. Ennek következtében nem csak a hőmérséklet lesz elviselhető otthon, hanem a környezet is egészségesebbé válik.

Back to top