Jelenlegi hely

Mire használható egy rajzszeg vagy egy térképtű?

Hibaüzenet

  • Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /home/borzsong/public_html/includes/file.phar.inc).
  • Deprecated function: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` include_once() függvényben (/home/borzsong/public_html/includes/bootstrap.inc 1387 sor).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters drupal_get_feeds() függvényben (/home/borzsong/public_html/includes/common.inc 394 sor).

Mire használható egy rajzszeg vagy egy térképtű?Rajzszegekkel általában rajz órán, technika órán találkoznak az emberek életükben, azokban felhasználásuk, alkalmazásuk nagyon sokrétű, népszerű. Lássuk, hogy mire és hol használhatók még a rajzszegek, térképtűk.

Az elsődleges felhasználási területe ezeknek az eszközöknek a táblára történő kitűzés, rögzítés. Egy ilyen táblára szükség van iskolákban, irodákban, de szinte minden egyes munkahelyen ki lehet használni egy parafa tábla előnyeit. A táblára ki lehet akasztani különböző hirdetményeket, kérdőíveket, tudnivalókat, hirdetéseket, de akár a jelenléti ívet is. A használata egyszerű, és minden jól látható helyen lesz megtalálható.

Nem csak erre használhatók azonban a rajzszegek, térképtűk, hanem kiválóan használhatók különböző kézműves foglalkozások, hobbik esetén is. Ezek az eszközök segítenek a papír és karton részek egymáshoz illesztésében, valamint díszítésre is nagyon jól alkalmazhatók.

Térképtűket gyakran használnak távolságok, motívumok kijelölésére. Egy nagy táblán akár kapcsolati összefüggéseket is lehet jelölni térképtűkkel és egy zsinórral, vagy akár, ahogy az eszköz neve is mutatja, térképen is lehet kijelölni helyeket, pontokat a könnyebb átláthatóság és az elemezhetőség érdekében.

Back to top