Jelenlegi hely

Ruha választási tippek esküvőre

Hibaüzenet

  • Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /home/borzsong/public_html/includes/file.phar.inc).
  • Deprecated function: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` include_once() függvényben (/home/borzsong/public_html/includes/bootstrap.inc 1387 sor).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters drupal_get_feeds() függvényben (/home/borzsong/public_html/includes/common.inc 394 sor).

Ruha választási tippek esküvőreHa nyár, akkor esküvői szezon, ha pedig esküvőre kell menni, akkor ruhát kell választani. Az alkalmi esküvői ruha választása gyakran nem egyszerű feladat, számos szokásnak, előírásnak kell megfelelni.

Egyre gyakrabban előfordul, hogy az esküvőhöz tartozik egy öltözködési rend, dress code. Ha ilyen esküvőre vagy hivatalos, akkor a meghatározott kéréseket kell követni, akkor is, ha ezek ellentmondanak a hagyományoknak vagy a saját elképzeléseidnek.

Nagyon fontos szokások kapcsolódnak a ruhák színéhez. Vendégeknek nem illik fehér, fekete vagy piros ruhában megjelenni. A fehér a menyasszony színe, de lehet úgy kiskaput találni, hogy nem hófehér alkalmi ruhát választasz, hanem színes mintákkal ellátott darabot.

Az alkalmi ruha anyagát tekintve nincsenek megkötések, arra kell csak odafigyelni, hogy kényelmes ruhát válassz, valamint arra, hogy inkább az elegánsabb anyagokat részesítsd előnyben, ne azokat, melyekből a buli ruhák, parti ruhák készülnek.

Ha nincs dress code, akkor a stílust, fazont tekintve szinte bármilyen ruhát lehet választani. Arra azért illik ügyelni, hogy a ruha színe ne legyen túl harsány, a kialakítása pedig ne legyen túlságosan hivalkodó, kihívó. Túlságosan kihívó ruhát a templomi szertartásra sem illik viselni, illik ügyelni arra, hogy minél kevesebb fedetlen testrészed legyen a templomban. A stílust tekintve sokan úgy gondolják, hogy a nőknek kötelező szoknyát viselniük, de ez ma már nincs így, akár egy elegáns nadrágban is meg lehet jelenni minden probléma nélkül.

Back to top