Jelenlegi hely

Saját vagy profikra bízott kertépítés?

Hibaüzenet

  • Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /home/borzsong/public_html/includes/file.phar.inc).
  • Deprecated function: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` include_once() függvényben (/home/borzsong/public_html/includes/bootstrap.inc 1387 sor).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters drupal_get_feeds() függvényben (/home/borzsong/public_html/includes/common.inc 394 sor).

Saját vagy profikra bízott kertépítés?Családi házak esetén az udvar és a kert rendezettsége, kialakítása az egyik legfontosabb tényező a megítélés szempontjából. Többek között emiatt is egyre többen vannak, akik kertépítést, kertrendezést csinálnak udvarukban. A kérdés ilyenkor, hogy melyik a jobb választás, saját magunknak kialakítani az udvart és a kertet, vagy profikra bízni a kertépítés folyamatát.

Legtöbben természetesen a saját kertépítést választják, elsősorban az anyagiak miatt. Laikusként nem lesz azonban könnyű a dolgunk, mert a kertépítés valamilyen szinten szakértelmet és gyakorlatot igényel. Egy kis utánajárással és szorgalommal azonban nagyon jó udvarokat lehet kiépíteni, még ha nem is olyan jókat, mint amiket egy profi kertépítő tud csinálni. Ráadásul, ha saját magunk csinálunk mindent, akkor sokkal több ideig fog tartani, mire az egész kert elkészül.

A profi kertépítők ezzel szemben gyors és kiváló munkát végeznek. Már a tervezési szakaszban kiütközik a különbség, ugyanis a profi kertépítők mindig tervezés után vágnak csak bele a munkálatokba. A munkálatok is gördülékenyebben zajlanak, különösen azért, mert a szakemberek minőségi szerszámokkal, eszközökkel rendelkeznek. A kertépítés gyakran nem egyemberes munka, hanem egy egész csapatra van szükség egy kert elkészítéséhez. A munka gyorsaságát és minőségét pedig gyakran megéri megfizetni.

Back to top