Jelenlegi hely

Síkosító használata, miért, hogyan

Hibaüzenet

  • Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /home/borzsong/public_html/includes/file.phar.inc).
  • Deprecated function: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` include_once() függvényben (/home/borzsong/public_html/includes/bootstrap.inc 1387 sor).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters drupal_get_feeds() függvényben (/home/borzsong/public_html/includes/common.inc 394 sor).

Síkosító használata, miért, hogyanA síkosító használata ma már sokak számára alapvető tartozéka az együttléteknek, ugyanis több szempontból is javítja az együttlétet.

A síkosító egy olyan folyadék vagy gél, amit az intim testrészeket alkalmazunk, a fő feladata pedig az, hogy az együttlétet kellemesebbé tegye. Az együttlétek velejárója, hogy általában ahogy növekszik az élvezet, az emberi test úgy növeli a termelődő nedvességet. Nem mindenki működik azonban így, és az is előfordulhat, hogy nem termelődik egyáltalán nedvesség, vagy csak nem termelődik elegendő. Az is előfordulhat, hogy olyan szexuális tevékenységet végzünk, hogy az adott helyen a test nem tervel nedvességet. Ilyen esetekben van segítségünkre a síkosító, amivel az együttlétek kellemesebbé tehetők.

A síkosító típusát tekintve két nagy csoportot különböztethetünk meg, az egyik a vízbázisú, a másik pedig a szilikonos síkosító.

Ahogy a neve is mutatja, a vízbázisú síkosító összetételének alapján víz, valamint glicerin adja. A vízbázisú síkosítók előnye, hogy könnyedén lemoshatók, hátrányuk viszont szintén a víz alapanyaghoz kapcsolódik, mégpedig az, hogy könnyedén felszívódnak, feloldódnak ezek az anyagok.

A másik típus a szilikon alapú síkosító. Ezek nem szívódnak fel, nem oldódnak fel, így sokkal tartósabbak, mint a vízbázisú síkosítók. Hátrányuk viszont, hogy eltávolításuk is sokkal körülményesebb, a gyors eltávolításhoz érdemes lehet speciális tisztítószert beszerezni.

Back to top