Jelenlegi hely

Soha nem volt még ennyire egyszerű a konténer rendelés

Hibaüzenet

  • Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /home/borzsong/public_html/includes/file.phar.inc).
  • Deprecated function: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` include_once() függvényben (/home/borzsong/public_html/includes/bootstrap.inc 1387 sor).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters drupal_get_feeds() függvényben (/home/borzsong/public_html/includes/common.inc 394 sor).

Soha nem volt még ennyire egyszerű a konténer rendelésSittes, hulladékos konténerre szinte minden felújítási munka előtt szükség szokott lenni, ugyanis a bontáskor keletkező törmelékekkel valamit kezdeni kell. A legegyszerűbb módja ennek a konténer rendelés, így ugyanis nem saját magunknak kell a tárolást és az elszállítást megoldani, hanem a szolgáltató ezt mind átvállalja. Maga a konténer rendelés pedig minden eddiginél egyszerűbb, az alábbiakat kell tudni a folyamatról.

A konténer bérlést mindig egy területileg minél közelebb levő cégnél tegyük meg, ugyanis a kiszállási díj annál több, minél messzebbről kell a konténert hozatni. Ne feledjük, egy konténerrel két utat kell megtenni a szolgáltatónak, először kihozza, majd pedig a munkák végezte után elszállítja. Emiatt a távolság duplán számít.

Ha sikerült kiválasztani a szolgáltatót, akkor a következő választási lehetőség a konténer mérete. Igyekezni kell a lehető legpontosabban választani, ha túl kicsi a konténer, akkor kettőt kell fordulni, ha túl nagy, akkor feleslegesen fizetjük a nagyobb árát.

Ezt követően viszont már csak a rendelés van meg. Ajánlott néhány héttel előre tervezni, és időben megrendelni, hogy biztosan legyen a szolgáltatónak a szükséges méret. Az időpontot kell tehát megadni, valamint a címet, ahova kérjük. Arra kell még ügyelni, hogy ha engedélyköteles utcáról van szó, akkor a behajtási engedélyt kérjük meg időben, valamint, ha közterületen szeretnénk elhelyezni, akkor területfoglalási engedélyre lehet szükség.

Back to top