Jelenlegi hely

Szőrtelenítési megoldások tartósság alapján

Hibaüzenet

  • Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /home/borzsong/public_html/includes/file.phar.inc).
  • Deprecated function: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` include_once() függvényben (/home/borzsong/public_html/includes/bootstrap.inc 1387 sor).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters drupal_get_feeds() függvényben (/home/borzsong/public_html/includes/common.inc 394 sor).

Szőrtelenítési megoldások tartósság alapjánA nem kívánt szőrtől történő megszabadulás már hosszú idő óta az emberek egyik fő problémája. Nem véletlenül találnak ki újabbnál újabb megoldásokat a szőrtelenítésre. Összehasonlítjuk a legnépszerűbbeket tartósság szempontjából.

A ma is népszerű megoldások közül a legegyszerűbb a borotválás, mert otthon is könnyedén elvégezhető, szakember segítsége nélkül. Az egyszerűségnek azonban „ára van”, mégpedig az, hogy maximum pár napig élvezhetjük a borotválás eredményét, majd pedig újra el kell távolítani a szőröket. Akik tartósabb eredményre vágynak, azok más megoldást kell, hogy keressenek.

A következő szint a gyantázás. A gyantázás is végezhető otthon, de érdemes szakemberrel végeztetni, mert elég fájdalmas lehet, és a gyantával is tudni kell bánni. A tartósság szempontjából viszont 3-4 hétig is tart a gyantázás hatása, sokkal kevesebb szőrtelenítési alkalomra lesz szükség gyantázás után.

Akik tartósabb, végleges szőrtelenítést keresnek, azoknak a lézeres szőrtelenítést kell választaniuk. Ez a módszer sem teljesen végleges, azonban jóval ritkábban kell megismételni, mint a gyantázást. A lézeres szőrtelenítés 6-10 alkalmas kezelésekkel kezdődik, ezt követően viszont évente csak 1-2-szer kell majd a kezelést megismételni, és hosszan tartó, szinte végleges szőrtelenítés lesz a kezelések eredménye. Lézeres szőrtelenítést csak szakemberek végeznek, ezt egyáltalán nem tudjuk otthon megoldani, cserébe viszont az eredmény tökéletes és maradandó lesz.

Back to top