Jelenlegi hely

Tudnivalók a Femto lézeres szemműtétről

Hibaüzenet

  • Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /home/borzsong/public_html/includes/file.phar.inc).
  • Deprecated function: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` include_once() függvényben (/home/borzsong/public_html/includes/bootstrap.inc 1387 sor).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters drupal_get_feeds() függvényben (/home/borzsong/public_html/includes/common.inc 394 sor).

Tudnivalók a Femto lézeres szemműtétrőlMa már számos különböző típusú lézeres látásjavító kezelés közül választhatnak azok, akik el szeretnék dobni szemüvegüket, kontaktlencséjüket. Az egyik legmodernebb, legnépszerűbb eljárás a Femto lézeres szemműtét.

A Femto kétlézeres eljárás, tehát a modernebb kezelések közé tartozik. A kezelés során az egyik lézer védőlebenyt alakít ki, a másik lézer pedig ez alatt, egy érzékeny területen elvégzi a szaruhártya átalakítását.

A Femto szemműtétet, ahogy minden más kezelést is egy alapos alkalmassági vizsgálat előzi meg, Az alkalmassági vizsgálat során feltérképezik a szem fénytörési hibáit, és megtervezik magát a kezelést is.

A kezelés Femto szemműtét esetén mindössze 2-3 percig tart szemenként, és akár már másnap lehet dolgozni, TV-t nézni, számítógépet használni. Nincs az az 1-3 napos kellemetlen érzés, ami PRK esetén jelen van, köszönhetően a kétlézeres technológiának. A Femto szemműtét nem csak gyors, hanem teljesen fájdalommentes is.

Az árat tekintve, a szükséges két lézer miatt, drágább a Femto kezelés, mint a PRK vagy Lasik típusú kezelések, viszont jelentősen kényelmesebb is cserébe. A kezelést követően, ahogy minden szemműtét után, kerülni kell a nap káros UV-sugarait. Ez 100%-os UV szűréssel rendelkező napszemüveg viselését jelenti 2 hónapon keresztül.

Back to top